HEALTH & BEAUTY - feel good - look great

 
 

Health är en av grundpelarna hos LR.

Allt bra kommer inifrån – därför är vi angelägna om att utveckla produkter som hjälper människan att må bra.        Vi framställ er inga medicinska produkter. Vi är inget företag inom läkemedelsbranschen. Istället vill vi stärka din medvetenhet för välbefinnande, så att du mår bättre. Med våra högkvalitativa produkter är det mycket enkelt och roligt att leva ett sundare liv.Att må bra ska vara roligt, smaka gott och vara enkelt. Hälsan är förutsättningen för allt vi gör.

 

Feel good.

 

Beauty:

Det stämmer – sann skönhet kommer inifrån. Man hör det ofta – och vi på LR handlar enligt detta.                      

Vi tror på den inre skönhetens kraft. Och det är vårt mål att hjälpa våra kunder att upptäcka detta själva.            Våra hälsoprodukter hjälper människorna att må bra, våra beauty-produkter hjälper dem att också se bra ut.     Vi fokuserar på att betona din naturliga skönhet, ge den lite glans – varje dag och/eller för särskilda tillfällen.

 

Look great.

 

Somliga företag bryr sig om din hälsa, andra om ditt utseende.                                                                             Vi tycker att den ena inte kan finnas utan den andra!

 

Feel good. Look great.

 

 
 

Mind Master Brain & Body Performance Drink

 

Mind Master Brain & Body Performance Drink

Mind Master är världens första produkt som i sin helhet är tillägnad temat stress! Den neutraliserar fysisk stress och tillför ny frisk energi till kropp och sinne. Mind Master ökar koncentrationen och ger mer energi!

 

Effekten av Green Energy Formula:

Neutraliserar oxidativ stress

Skyddar kroppens celler

Mer energi till kropp och sinne

*bevisat genom vetenskapliga LR-studier

 

 

Nu skall jag testa på denna produkt och och räknar med att kunna redovísa ett toppen resultat för er!